Griekse eilanden

Griekenland en eilanden, die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hieronder hebben we de top 5 Griekse eilanden op een rijtje gezet voor je. Deze eilanden moet je echt een keer bezocht hebben!


Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Daarmee is het ook meteen het meest bezochte eiland door Nederlanders voor een vakantie. Kreta heeft twee grote vliegvelden waardoor het gemakkelijk is om er naar toe te vliegen.


Kos

Kos is een mooi eiland waar je fantastisch kunt fietsen. Daarom gaan ook veel fietsliefhebbers naar dit eiland. Het eiland heeft verschillende luxe resorts waar je heerlijk kunt weg dromen.


Rhodos

Als je naar de zon wilt, dan moet je naar Rhodos. Rhodos is by far het meest zon zekere eiland van Griekenland. Fallraki is de drukste badplaats waar je heerlijk kunt eten en genieten van het Griekse leven. De zee is hier rustig en de stranden eindeloos!


Zakynthos

Zakynthos is in de afgelopen jaren een van de populairste eilanden van Griekenland geworden. Hier kan je bijvoorbeeld zeeschildpadden bekijken en vind je een van de mooiste stranden van heel Griekenland.


Corfu

Corfu hoort absoluut in de top 5 van mooiste Griekse eilanden thuis. Mede door de relatief korte vliegduur, ongeveer 3 uur vliegen, is dit voor veel mensen het ideale eilanden om op vakantie te gaan. Daarnaast is er in Corfu enorm veel groen waardoor het voor wandelaars en natuurliefhebbers een aantrekkelijk eiland is.

Over ons

Op gnto.nl lees je alles over Griekenland. Als jij op vakantie naar Griekenland gaat dan moet je onze website bekeken hebben. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.